Jul i vårt hus!

Så, nu än en gång skall jag misshandla mitt tangentbord(till tonerna av Jethro Tull)  för det var ju faktiskt nästan en månad sen sist.
Mycket har hänt sedan jag skrev sist men jag har absolut inget som helst behov av att vidarebefodra mitt liv för de som inte läser utan hade istället tänkt att som vanligt skriva allehanda dumheter.

Skall dock börja med att bryta det jag nyss skrev och faktiskt berätta att jag med spännig har bevakat The Piratebayrättegången på distans. I och med att jag är allmänt fildelarvänligt sinnad och anser att kulturspridning varken går eller bör förhindras så hoppas jag såklart på att TPBpojkarna blir friade. Om inte annat är det fullständigt orättvist om de blir dömda, de är lika skyldiga som google(vilket såklart betyder att de absolut inte har gjort något brotsligt). Dock så ligger det så otroligt mycket jobbig press från USA och även diverse svenskar med mycket att säga till om inte tycker om fildelning därför satsar jag på att TPB kommer att bli mos i slutändan. Mig gör det visserligen det samma, tpb har visserligen ett stort utbud men nästan inget man inte kan hitta någon annanstans.
 Dock har detta lilla jippo tillsammans men den otroligt störande och sunkiga privatpolislagen bidragit till att partiets medlemsantalet ökat bastardmycket under de senaste månaderna. Kan ju meddela att om man söker på "partiet" ,helt ospecificerat, på google(vilket jag råkade göra under en liten morgondos av feber)  så kommer piratpartiet upp som första alternativ(vilket såklart var det jag var ute efter). Sedan kom ett kommunist parti, sedan ett socialistparti och sedan Nihilistmisantroperna, det sanna radikala partiet, det verkar vara några prettokiddoes som tycker att de är jävligt coola, googles vägar äro outgrundliga..

Sen skall jag meddela att min käre bror har lyckats leta upp den enormt schyssta tv-serien Murder Rooms, eller Klassiska Mord som den hette när den visades på svt för ett antal år sedan, har inte sett den sedan dess iof men som kiddoe var det underbar. Denna har vi nog alla varit på jakt efter och den finns såklart på den glada piratbukten. Bara att fixa ned och njuta.

http://www.youtube.com/watch?v=2vBdYN24qq4
Doktor Kosmos måste vara en av de grupper som jag verkligen har lyssnat på för lite på. Jag fann mig sakna min "reportage"skiva för någon vecka sedan och tänkte att det var länge sedan lyssnade på dem. Det slutade med att jag har fyllt det sista av min hårddisk med deras diskografi och har lyssnat på allt de har att bjuda på in i det sista..
 Har varvat det med jättemycket Laibach och nästan inget mer under två veckor.

Nu är jag trött och skall sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0